Tänk att sömn kan göra så stor skillnad!

Igår träffade jag en gammal kompis till mig. Hon har ett mycket ovanligt flicknamn så jag kan inte nämna det. Då kommer många veta precis vem det är! Hursomhelst, jag hade inte sett henne på väldigt länge och blev chockad. Hon såg helt annorlunda ut!

Jag trodde att hon fått kemisk peeling eller något liknande för hennes hud såg så lystrande ut. Som att hon blivit 10 år yngre. Vad hade hänt?

Nu ska ni läsa gott folk, hon har börjat sova ordentligt på nätterna. Under tio års tid har hon sovit max 3 timmar i sträck. Till sist fick hon nog och gick till doktorn som har gett henne sömnmedicin. Han sade att den inte är beroendeframkallande så hon kan gott ta den varje kväll om hon vill.

Nu har hon sovit gott hela natten under två veckors tid och det har gjort skillnad på hennes hy. Det här är ju ett bevis på att det faktiskt är så viktigt att sova ordentligt för att vara vacker. Tänk på den saken och ta dig eventuellt en tupplur nu!