Dags för mer färg och mönster i vardagen!

Vi påverkas enormt av de färger och mönster som vi har omkring oss. Du funderar hur mycket som helst på vilka lakan du ska välja. Fundera lika mycket på den bild som du ser i spegeln innan du lämnar ditt hem! Vi tar en titt på hur du kan piffa upp vardagen med färg med några enkla grepp…

Smycken av metaller och tyg

Klart att du ska välja smycken som du trivs med. Hoppa inte över örhängen bara för att du tror att det tar så lång tid att ta dem på. Det gör det inte när du har smyckeskrinet vid hallspegeln. Välj en fin scarf med prickar som både värmer och smyckar dig. Jag hittade den vita på smyckesbutiken E of Sweden!

Nästa gång du köper en ny ring kan du fundera på hur den kan bli en färgklick om du bara väljer en ring med sten. Det kan vara en stor röd sten eller kanske något lite mer tillbakalutat. Matcha denna ring med tillhörande örhängen som dinglar och därmed skapar lite mer liv och lek i ditt liv.

Byt ögonfärg för glädjens skull

Du har säkert vackra ögon precis som de är. Vi föds med den ögonfärg som vi passar bäst i. Det är jag övertygad om. Men det är ju inget fel med att leka lite med det här. Med färgade linser kan du ha illblå ögon eller kanske bruna. Det är så enkelt och roligt.

Det här är inte bara för den som använder kontaktlinser eller glasögon. Det finns ju färgade linser utan styrka som enbart är till för att fungera som en form av smycke och smink. Helt klart något att testa om du känner att det vore roligt att se en annan person i spegeln.

Sminka dig med mer färg

Du kanske inte ens bryr dig om att lägga på läppstift när du ska gå till jobbet men det här är ju något som definitivt kan ge dig mer färg i vardagen. Om illrött är för djärvt kan du testa en lugnare färg eller bara lite glitter som matchar dina smycken.

Eller varför inte köra på ögonbrynstatuering med en färg som förstärker nyansen i dina ögon? Den här typen av tatuering är inte permanent men den ser till att du inte slarvar med sminkningen på morgonen och att du har en starkare effekt av ditt smink.

Dina accessoarer kan också vara färg-starka

När du har valt smycken och matchat med ditt smink är det dags att sätta pricken över i. Nu väljer du en handväska, ryggsäck eller kanske påse som matchar dig och din personlighet perfekt. En handväska i stark färg kan kännas som en energikick och det särskilt en mörk vintermorgon då det är svårt nog att ta sig ur sängen.